Atea

Atea er et ledende IT-selskap i Norden og Baltikum med mer enn 8000 medarbeidere. Vi har kontorer i 88 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Sammen med våre kunder og partnere bygger vi Norge med IT. 

Atea sin posisjon som Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastruktur, gir oss en unik mulighet til å bidra til positiv verdiskapning for å utgjøre forskjeller i dag og i fremtiden. Vi tror på ekte bærekraftarbeid gjennom satsing på områder nærliggende vår kjernevirksomhet, og setter derfor bærekraft som en viktig premissgiver i alle våre tjenester. Ved å tilby bærekraftige løsninger bidrar vi sammen med våre kunder til å skape en reell forskjell.

Atea er Citrix sin største partner i det norske og i det nordiske markedet. Atea var første aktør i Norge og i Norden til å innehar samtlige av Citrix sine spesialistsertifiseringer. Atea er Citrix Platinum Solution Advisor Specialist. Dette innebærer at Atea har det høyeste nivået som er mulig å oppnå, samt at Citrix har verifisert arbeid som er gjort ute hos våre kunder og gitt godkjenningsstempel.

Atea ble Norges første utnevnte Platinum partner allerede i desember 2000 og har siden beholdt denne statusen. For å oppnå denne utnevnelsen har vi bevist våre evner innen rådgivning, implementering og vedlikehold av større løsninger. Samtidig stilles det strenge krav til sertifisering av konsulenter, løsningsrådgivere og arkitekter.

Sosiale medier:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/atea/
Facebook: https://www.facebook.com/AteaNorge
Instagram: https://www.instagram.com/ateanorge
Twitter: https://twitter.com/AteaNorge