CUGtech Vår 2023 og ekstraordinært medlemsmøte!

CUGtech Vår 2023 og medlemsmøte!

Kjære medlemmer, nå nærmer det seg! Vi har fått landet alle master classes, og agenda er 90% ferdig utarbeidet! Dermed er det klart nok en gang for CUGtech Vår!

Medlemsmøte
-Men først: Det har skjedd store endringer i tiden som har vært. Citrix har blitt Cloud Software Group, Citrix-kontorene i Norge og resten av Europa og verden har blitt fullstendig reorganisert, og vår lille Citrix-boble  ser plutselig helt annerledes ut enn den gjorde forrige gang vi så hverandre.

For å diskutere hvilke konsekvenser det vil ha for Citrix User Group, og hvordan vi best kan møte fremtiden kommer vi til å kalle inn til medlemsmøte torsdag 20. april. Møtet vil bli holdt fysisk i Oslo, med mulighet for å delta via Teams. Etter møtet blir det en liten sosial samling. Vi tenker å ha møtet umiddelbart etter jobb, så rundt 15 – 16 – tiden. Mer informasjon og invitasjon vil komme i en mail snart!

CUGtech Vår 2023
For CUGtech har vi igjen valgt å prøve en ny lokasjon, Lily Country Club på Kløfta. Konferansen vil foregå 5. – 7. juni, med master classes den 5., og vanlige konferansedager 6. og 7. juni. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å komme til hotellet på kvelden den 5. juni, sånn at man får med seg det sosiale også den første kvelden. Påmelding er nå åpnet, og tilgjengelig her: Påmelding

For de som er glad i sånt, kan vi bekrefte at en av landets beste golfbaner “tilfeldigvis” ligger på lokasjonen.

Vi har mange spennende sesjoner i vente, blant annet “Top 10 ransomware myths and misconceptions” med Martin Zugec, “Biggest Citrix HDX innovations and how they can help customers” med Rody Crossen fra Citrix, og ikke minst “State of the EUC Union – 2023” med vår egen Marius Sandbu, som forøvrig nettopp har utgitt en ny bok, “Windows Ransomware Detection and Protection”.

Det bør dermed ligge an til mange gode diskusjonstemaer utover kvelden og natten!

Master-klassene vi kjører denne gangen blir:

  • User Experience – Deep Dive – med Rody Crossen fra Citrix.
  • Logon Duration Analysis and Application Troubleshooting – med Trentent Tye fra ControlUp
  • NetScaler referansearkitektur for å løse hybrid-cloud utfordringer – med Lar Petter Hosøy fra Sicra.

Det blir som vanlig generalforsamling under CUGtech Vår, og det betyr valg på noen styremedlemmer, så ønsker du å gjøre en innsats for CUG Norge send en mail til [email protected] med spørsmål eller kandidatur.

Vi i styret i CUG Norge ønsker dere hjertelig velkommen til konferanse, og håper vi sammen får noen flotte dager på Kløfta!

Share: Pinterest