CUGTech Vår 2022 – Kragerø resort

Kjære medlemmer i Citrix User Group! Nå håper og tror vi at vi er ferdige med alt som heter pandemi en gang for alle, og vi kan gå tilbake til våre to faste konferanser i året igjen! -Endelig, og ikke en dag for tidlig!

CUGtech Vår 2022 kommer til å gå av stabelen 7. – 9. juni, så sørg for å markere datoene i kalenderen din med en gang!

Nå gleder vi i styret oss til å ønske dere velkommen til en helt ny lokasjon for CUG, det fantastiske Kragerø resort, hvor CUGtech vår 2022 avholdes. Kragerø resort ligger i en avstand på ca. 20 mil fra Oslo, i Stabbestad, Stabbestad ligger idyllisk til, like overfor en liten fjord med utsikt over til Kragerø. 

Konferansen kommer til å følge samme oppskrift som du er vant med fra tidligere CUGtech – konferanser. Det blir mulighet for å delta på masterclass den første dagen. Velger du allikevel ikke å delta på masterclass, kan vi uansett anbefale å komme til konferansen på dag 1. Da får du sjekket inn på ettermiddagen, du får middag inkludert i konferanseavgiften, og en fantastisk mulighet for mingling og hyggelig prat med andre IT-folk på kvelden. -Gjerne over et glass med noe godt i.

De neste 2 dagene vil du få tekniske presentasjoner, delvis i 2 samtidige spor , og gjerne med live demoer innen forskjellige temaer rundt Citrix og end user computing. Tilbakemeldinger fra forrige konferanse gjør at vi kommer til å fokusere enda mer på innhold som dere ønsker dere. Etter en vellykket roundtable-sesjon på forrige konferanse, kommer vi også til å gjenta dette, samtidig som vi prøver å forbedre roundtable på de områdene som ikke fungerte optimalt.

Share: Pinterest