CUGtech Høst 2023 – Har du glemt å melde deg på?

Det begynner så smått å nærme seg avreise med CUGtech Høst 2023, og nå begynner det å haste med å melde seg på! Citrix User Group har booket 120 lugarer, og ettersom tiden mot avreise går, må vi avbestille de lugarene vi ikke tror blir brukt, for å slippe å betale for de. -Så selv om vi akkurat nå har noen lugarer ledig, vil det fylles opp i de nærmeste dagene!

For noen år siden hadde vi en sesjon på CUGtech Høst som het “XenApp er død, lenge leve XenApp”. Nå har vi kommet dit at vi sier “CUGtech er død, lenge leve CUGtech!” Som vedtatt på medlemsmøte på CUGtech Vår 2023, vil vi endre navn og profil på konferansene fra 1. januar. Det vil gjøre det lettere for oss å tilpasse konferansene til generell EUC uten å bomme på forventingene til dere deltakere.

På CUGtech Høst kommer vi også til å lette sløret på det nye konseptet, og styret vil være veldig lydhøre overfor medlemmer som har spesifikke ønsker / tanker om CUG inn i fremtiden!

Agendaen er så godt som ferdig spikret. Flere av de foredragsholderne som har fått best tilbakemelding etter de siste årenes CUGtech kommer. Her snakker vi navn som Simon Binder, Eltjo van Gullik, Ryan Ververs-Bijkerk og selvfølgelig Daniel Wedel. Vi får også besøk av Gaby Grau som skal snakke om “Women in Tech” og Javier Lopez Santacruz fra Cloud Software Group som vil lære oss mye om identiteter og SSO.

CUGtech Høst 2023 går av stabelen 25. – 27. oktober, med oppmøte på Hjortnes-kaia, for en lærerik og hyggelig konferanse tur/retur Kiel. 

Det vil som vanlig bli GeekSpeak og CUGtech Challenge!

For full agenda, mer informasjon om speakere, sponsorer og om CUG Norge, se www.cug.no og www.cugtech.no

Vi i styret i CUG Norge ønsker dere hjertelig velkommen, og håper vi sammen får en fantastisk konferanse!

Med vennlig hilsen

Styret i CUG Norge

Meld deg på her!

Share: Pinterest