Kenneth Beck

Leder

kenneth

Kenneth har vært i CUG-familien siden 2005, da han ble valgt inn som styremedlem i det gode selskap. Siden 2008 har han fungert som styreleder i CUG, og trives fortsatt godt med det. En liten opptelling viser at dette er CUG-konferanse #22 i rekken, som Kenneth nå er med å planlegge. Kenneth entret IT-bransjen via SpareBank 1 Gruppen i 1999, hvor han begynte å klå på Citrix i ca 2002. Husker godt oppgraderingen til Metaframe XP FR3, og har vært en stor bruker av Douglas Brown sin «Methodology in a Box». Det store eventyret fortsatte som utøvende konsulent i Steria, og videre til offentlig sektor hvor han nå sitter fastgrodd på heltid.
Hilde S. Kristensen

Nestleder

HILDE

Hilde har vært en del av CUG styret siden våren 2014 – er styrets «Nordlandstrompet» og ikke-tekniske medlem. Tar igjen med humør og glede sammen med det fantastiske knippe av tekniske styremedlemmer og tar del i noe av det mer administrative for styret. Har fartstid innen IT siden -97, som selger, produktansvarlig og løsningsrådgiver. Jobber i dag med Citrix hos distributøren Arrow ECS Norway AS.
Ole Kristian Lona

Lagersjef og surveyansvarlig

Ole Kristian Lona

Ole Kristian har vært i CUG-styret  siden 2007, og har hatt forskjellige roller i styret i disse årene. Han har ofte holdt presentasjoner på konferansene, og jobber til daglig som konsulent i Citrix Consulting Services. Ole Kristian har jobbet som konsulent på Citrix-produkter siden 1996, og har dermed lang erfaring og historikk innen Citrix-sfæren.
Sturla Grelland

Sponsor og utstilleransvarlig

STURLA

Sturla har deltatt aktivt i CUG siden starten, både som foredragsholder og styremedlem i et antall perioder. Han har tidligere vært ansatt i Atea, Citrix, Wm-data og Firstpoint, og har de siste 15 årene drevet med Citrix-løsninger både som konsulent, løsningsrådgiver og selger. Til daglig har han nå ansvaret for sikkerhetsselskapet Blue Coat i Norge, Danmark og Island, litt på siden av kjerneteknologien til Citrix, men med relevante løsninger som PacketShaper som benyttes for aktiv QoS i WAN.
Kari Ludvigsen

Påmeldingsansvarlig

Kari Ludvigsen

Kari kom inn i styret sommeren 2015, men du har nok hørt henne på CUGtech før. Latteren sitter løst hos blondinen som til daglig jobber som IKT – konsulent i Asker kommune. Kari har hatt et lidenskapelig forhold til Citrix siden 2006.
Bjørn Riiber

Agendasjef

bjorn

Bjørn har sittet i CUG-styret siden 2011, men du har nok sett han på CUGtech før det og. Bjørn har bare mistet 1 eneste av alle CUGtech’er eller XenZone’er som har vært arrangert, det var pga opplæring på hvordan man blir en ekte Citrix ansatt (og fikk ikke fly fra Kiel til Stockholm). Til daglig finner du han hos Citrix Norge med tittelen Technology Evangelist for den Nordiske Regionen. Lillebjørn har jobbet med Citrix-teknologi siden 1999 og går i Citrix miljøet under kallenavnet LilleBjørn inkl på Twitter. Motto: «Liten, Rund og Trivelig og ja EKTE mannfolk gir klemmer»
Mikael Modin

Agendakomite

michael

Mikael er en gjenganger i Citrixmiljøet i Norge og har jobbet med Citrix og Microsoft siden 1999. Noen vil si at han er over gjennomsnittet interessert i Citrix-relatert teknologi og er en sporadisk blogger på sin egen blogg www.modin.no. Han er inne på sin andre runde som styremedlem i Citrix User Group Norge og er å se som foredragsholder på Citrix-relaterte events rundt om i Norge. Til daglig jobber han som seniorkonsulent og Citrix-instruktør i Wedel IT.
Stig Bakke

Webansvarlig og agendakomite

stig_bakke

Stig har sittet i CUG-styret siden 2014, til daglig å finne hos Atea i Stavanger som Citrix sjefskonsulent og fagansvarlig Rogaland & Agder. Han har jobbet med Citrix-porteføljen i over 10 år og har fartstid i bransjen
siden 1997. Han har også æren av å være medlem av Citrix PTEC (Citrix Partner Technical Expert Council). Innehar også alle sertifiseringer som finnes innenfor Citrix deriblant Citrix Spesialist innenfor Mobility. I CUG-styret har han rollen som webansvarlig og er i agendakomiteen.
Vegard Mortensen

Økonomiansvarlig

VEGARD

Vegard har vært en del av CUG-familien siden 2011 og CUG styret siden 2013 der han meldte seg umiddelbart til å holde i økonomien til CUG! Til daglig lokalisert i Stavanger, men er opprinnelige fra «the great white North» og gjør ingen forsøk på å overdøve Nordlandstrompeten i stolt forsøk på å «stå hainn av». Til tross for en «ikke-teknisk» rolle i det daglige så klår Vegard på alt som kan krype og gå av Citrixteknologi og innehar flere både «gamle» og nyere Citrix-sertifiseringer. Totalt har han nesten ti års erfaring fra bransjen, til tross for sin unge alder.