Utepils!

Sol og sommer

Rica Havna Hotel

Tjøme

10.-11. juni 2014

Citrix User Group Norge ønsker velkommen til CUGtech Vår 2014! Vi drar tilbake til Tjøme, bare 1,5 time sør for Oslo i ekte skjærgårdsidyll.

 

 

Citrix retter seg stadig mot nye markeder, og det er blitt utfordrende å vite hvilken retning en selv skal velge. Desto viktigere er det derfor å bli med oss på konferanse for å få den store oversikten, møte likesinnede og utveksle erfaringer. Vi kan garantere at du reiser hjem igjen til hverdagen fullstappet av ny kunnskap, med nye ideer om hva du kan gjøre i ditt eget Citrix-miljø. Hovedgrunnen til at vi kan garantere et kunnskapsløft er årets foredragsholdere, en liste vi er stolt over. Vi har hentet 5 internasjonale foredragsholdere fra Citrix Technical Professional CTP-listen, og krydrer listen med våre kjente og kjære nasjonale CTP’er og foredragsholdere. Står fru Fortuna oss bi og alt går riktig vei, kan det i tillegg bli lansert en velkjent foredragsholder direkte fra Citrix sitt California kontor!

 

Bernhard “Benny” Tritsch
Daniel Wedel
Rick Dehlinger
Nico Luedemann
Alexander Ervik Johnsen
Shawn “The machine gun” Bass
Helge Klein

Les biografien til de enkelte foredragsholderne her

Når vi i år har valgt idyllen ved skjærgården, så henter vi frem igjen suksessen med å arrangere tirsdagens middag som temafest. Hva er mer naturlig en å velge tema knyttet til det maritime miljø. Vi oppfordrer alle til å plyndre kister, legge ut på tokt etter skjulte skatter i klesskap og kott, for i år inviterer Kaptein Lillebjørn & CUGstyret til: Pirates of the Caribbean, et realt hiv o’hoi party

År etter år møter man på de samme personene som fortsatt deler lidenskapen rundt Citrix. Det eneste som forandrer seg er kanskje hvem man jobber for, men lidenskapen er fortsatt der. Lidenskapen har man alltid til felles. Det er denne lidenskapen som sørger for at Citrix User Group Norge har eksistert i 13 år, og at dette er vår 24. konferanse! Lidenskapen skal bringe oss sammen, la oss møte nye mennesker og dele kunnskap og erfaringer. Det er det en brukerforening handler om. Det er det vi er. Vi lover deg at vi kommer, men kommer du???

Påmelding vil være åpen fra medio Mars, følg med på Twitter, Facebook, Linked-In og mailen din