Kom ombord!

Kom ombord!

M/S Color Magic, Oslo-Kiel t/r

23.-25 oktober 2013

 

 

I år er det duket for båttur igjen. Som så mange andre år, ser vi frem til å kunne ta med oss CUG-familien ut på tur. Det geniale med kielfergen er at vi starter og ender opp i Oslo. I mellomtiden har vi vært en tur i Tyskland, mens vi har fått faglige påfyll, og møtt nye og gamle bekjentskaper i familien.

“Citrix” er blitt en jungel av produkter som det er vanskelig å holde oversikt over. I gode gamle dager var det bare MetaFrame (i dag kalt XenApp), enkelt og greit. I dag ser vi med stolthet at fagområdet vårt har utviklet seg med en utrolig fart, og at produktporteføljen til Citrix er blitt større enn aldri før. Citrix Systems retter seg stadig mot nye markeder, og det er blitt utfordrende å vite hvilken retning en selv skal velge. Dessto viktigere er det å bli med oss på konferanse for å få oversikten. Møte likesinnete og utveksle erfaringer. Mest sannsynlig reiser du tilbake til hverdagen etterpå med ny kunnskap og nye ideer om hva du kan gjøre i ditt eget Citrix-miljø.

Heldigvis for oss er det norske citrix-miljøet fortsatt relativt lite og oversiktlig. År etter år møter man på de samme personene som fortsatt deler lidenskapen rundt Citrix. Det eneste som forandrer seg er kanskje hvem man jobber for, men lidenskapen er fortsatt der. Lidenskapen har man alltid til felles. Det er denne lidenskapen som sørger for at Citrix User Group Norge har eksistert i 12 år, og at dette er vår 23. konferanse! Vi håper på å møte nettopp DEG på kielfergen 23. oktober! Lidenskapen skal bringe oss sammen, la oss møte nye mennesker og dele kunnskap og erfaringer. Det er det en brukerforening handler om. Det er det vi er. Vi lover deg at vi kommer, men kommer du???